Hvem skal tegne planerne for Refshaleøens fremtid?

Udbud skal finde de 5 deltagende teams til konkurrencen om en strukturplan for Refshaleøen og en masterplan for videreudviklingens første etape.

Refshaleøens Ejendomsselskab og By & Havn inviterer med et EU-udbud nu interesserede teams til at byde ind på deltagelse i den kommende tværfaglige konkurrence om en strukturplan for Refshaleøen og en masterplan for den første etape af videreudviklingen, som udskrives efter sommeren 2024.

Med udbuddet udvælges de fem teams, der i efteråret 2024 skal konkurrere om at skabe de bedste planer for Refshaleøen. Det finder sted efter grundige forarbejder, værkstedsmøder, ø-vandringer, masser af indspark fra fageksperter og andre interesserede samt ikke mindst en stor idékonkurrence med 75 gennemarbejdede forslag i 2023 – 24.

Konkurrencen bliver samtidig startskuddet på et flerårigt forløb, hvor den vindende struktur- og masterplan skal viderebearbejdes frem imod en lokalplan for første etape. Konkurrenceprocessen skal føre til udvælgelsen af det team, der skal arbejde sammen med grundejerne gennem hele forløbet.

Der er frist for bud på deltagelse i konkurrencen d. 17. juni 2024 kl. 12.00.

Find udbuddet her

Læs mere om processen på Refshaleøen her