Lej venues til store arrangementer

Vi samarbejder med en række større koncertarrangører, festivaler og kulturarrangementer, og vi er altid interesserede i at gå dialog med nyskabende events til vores forskellige egnede arealer.

En række af Refshaleøens udendørsområder bliver i dag reserveret til afholdelse af større begivenheder inden for kunst, gastronomi, musik, arkitektur mv.
Minefeltet: 5.000 M2

Et råt område med kaj på to sider mod inderhavnen og Nordre Refshalebassin nær Reffens madmarked. Området er udstyret med en skatepark i cement og kan for eksempel kombineres med arrangementer på den nærliggende Beddingen, når der kræves ekstra plads.

 

Beddingen: 20.000 m2

Et eventyrligt kludetæppe af beton, vildtvoksende græs, træer og buske. De rå, men milde omgivelser har været brugt til både koncerter, teater, festivaler og kunst-, foto- og arkitekturudstillinger.

 

Sønder Hoved: 25.000 m2

En åben græseng med øens måske mest spektakulære udsigt over vandet til Marmorkirken, Operaen på Holmen og det øvrige centrale København. Med direkte adgang til havnebussen er området ideelt til musikfestivaler af moderat størrelse, konferencer, sportsarrangementer og andre store forsamlinger.

Koncertpladsen: 45.000 m2

Stedet for Refshaleøens helt store, samlende begivenheder. For enden af pladsen troner den majestætiske ’Wolf of Copenhagen’, det enorme vægmaleri skabt af den franskfødte og i København bosatte kunstner Victor Ash, som dækker gavlen på den største af B&W’s historiske sektionshaller og er blevet synonymt med metalfestivallen Copenhell.

 

 

Skriv til kultur- og bylivskonsulent Stine Tange nedenfor, hvis du har et muligt arrangement til en af vores store venues