October 8, 2021

Uncategorized

Kommerciel og kreativ udlejningschef søges til Refshaleøen

Refshaleøen er Københavns kreative kvarter! Refshaleøens Ejendomsselskab bruger de gamle bygninger og arealer fra B&W-værftet til at skabe rammer om innovative og moderne aktiviteter for københavnerne. Er du kreativt tænkende, og har du en helhjertet interesse for kultur, håndværk, bæredygtighed og fællesskab? Har du flere års erfaring inden for erhvervsudlejning, og vil du være med til at videreudvikle Refshaleøen – så er det dig, vi søger til stillingen som udlejningschef!

Som udlejningschef i Refshaleøens Ejendomsselskab bliver du del af en værdidrevet virksomhed, som hver dag skaber rammerne for de mange lejere og gæster på Refshaleøen.

Refshaleøen, som vi kender den i dag, er blevet formet gennem de seneste 25 år efter værftets lukning.

Blandt de særlige kvaliteter, der står frem, er de historiske lag, nærheden til vand, den selvgroede natur og de midlertidige aktiviteter af kreativ, kulturel og håndværksmæssig karakter. Udlejningsaktiviteterne skal medvirke til at understøtte og videreudvikle områdets særlige identitet, hvorfor det er vigtigt, at du har blik for at sikre den rette lejersammensætning.

Du får det overordnede ansvar for at drive og udvikle udlejningen. Dette indebærer blandt andet kuratering af lejere ift. Refshaleøens identitet, forhandling af lejekontrakter, strategisk udvikling af områdets udlejning og daglig kontakt med øens lejere.

Dit primære ansvar bliver:

– At drive og udvikle udlejningen indenfor rammerne af Refshaleøens identitet

– Dialog og fremvisning for potentielle nye lejere

– Forhandling og udarbejdelse af nye lejekontrakter

– Udarbejdelse af tillæg til lejekontrakter, forlængelser, overdragelser mv.

– Besvarelse af henvendelser fra aktører, som ønsker at benytte området til diverse projekter

– Dialog og samarbejde med Newsec, som ekstern administrator

– Udarbejdelse af fuldmagter til byggeansøgninger, bevillinger mv.

– Ind- og fraflytning af lejere; herunder udarbejdelse af ind- og fraflytningsrapporter, nøglekvitteringer samt aflæsninger af forbrug

– Opfølgning på restancer

– Håndtering af særaftaler med lejere, f.eks. omkring opmagasinering og parkeringsforhold

– Godkendelse af ændringer i lejemålene

Kvalifikationer

Vi ser gerne, at du kommer fra en lignende stilling med flere års erfaring inden for udlejning og forhandling af erhvervslejemål. Du har et stærkt kendskab til drift af ejendomme, herunder forbrugsregnskaber, tinglysning, forsikringssager, myndighedstilladelser, erstatningskrav mv.

Du har et bredt netværk blandt rådgivere, mæglere og øvrige aktører og har en kreativ tilgang i forhold til udnyttelse af lejemål, problemløsning og forståelse for kulturelle og samfundsmæssige trends. Du trives med en hands-on tilgang til udlejningsprocessen og har en bygningsmæssig forståelse ift. indretning af lejemål.

Hvem er du?

Du er resultatorienteret, kreativ, dynamisk og relationsskabende. Din personlighed er imødekommende og udadvendt med en god forståelse for Refshaleøens unikke set-up og lejermix. Som person er du diplomatisk, god til at favne bredt og kan holde flere bolde i luften på samme tid. Derudover trives du med at opbygge langsigtede relationer til lejere, leverandører m.fl. og forstår værdien heraf.

Refshaleøen som arbejdsplads

Du tilbydes en stilling i en spændende og visionær virksomhed med god atmosfære og smukke kontorfaciliteter med udsigt til Københavns Havn.

Du vil opleve et tæt kollegialt fællesskab og samarbejde i et arbejdsmiljø, der er præget af ordentlighed, tillid og omhyggelighed.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles individuelt i forhold til de stillede krav og kvalifikationer.

Vi ser frem til at høre fra dig

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via ‘Søg stillingen’ nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ann-Michelle Buus Trebbien på tlf. +45 30 85 13 27 eller e-mail: abt@jks.dk

Søg stillingen

Om Refshaleøen Ejendomsselskab A/S

Selskabet ejer og udvikler det tidligere B&W-skibsværfts arealer i København med det formål at skabe en ny bydel med blandede bolig- og erhvervsanvendelser. Som en forberedelse af denne udvikling arbejder selskabet i dag med at aktivere området gennem midlertidige og ofte kreative aktiviteter og anvendelser.

Refshaleøen har de seneste år gennemgået en rivende udvikling, og der er i dag flere end 160 forskellige lejere på området samt op mod 2 millioner årlige besøgende. Aktiviteterne spænder fra restauranter, festivaler og udstilling til håndværks- og produktionsvirksomheder.

Refshaleøen har med sin nytænkende profil etableret sig som et at de mest spændende byområder i København. Selskabet ejes i dag af Sampension, PKA, PFA og PenSam i forening.

Refshaleøens Ejendomsselskab A/S
Refshalevej 153
DK-1432 Copenhagen K
Tel +45 32 54 32 21
mail@refshaleoen.dk