Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MOVE COPENHAGEN

12. juli 2018 - 15. juli 2018

DKK1795

Begivenhed Navigation

Bevægelsesfestivalen Move Copenhagen har siden 2013 været fast inventar i sommerens aktiviteter på Refshaleøen. Faktisk er Move Copenhagen blevet den største og mest prestigefyldte bevægelsesfestival i Europa, hvor de dygtigste og mest inspirerende undervisere kommer til fra hele verden for at lære fra sig. Og det er ikke kun dygtige dansere og yoginer, der deltager – Move Copenhagen er for alle, som har lyst til at prøve noget nyt, og udfordre sig selv med morderne og legeprægede bevægelsesformer.

 Projektleder ved Move Copenhagen, Andreas Tang-Brock udtaler:

”Vi har fjernet det kompetetive og det instrumentaliserede ved idrætten, og tilbage står et stærkt fokus på de betydningsfulde værdier, som der ligger i at bevæge sig sammen. Tillid, fællesskab og fokus er kerneværdier, når du er aktiv på Move”

 Til Move Copenhagen 2018, som varer fire dage fra den 12.-15. juli kommer du til at møde 850 deltagere og frivillige fra mere end 40 forskellige lande, og du kan prøve kræfter med parkour, yoga, slackline, dans, acroyoga og meget mere. Se mere om Move Copenhagen på www.movecopenhagen.com eller www.facebook.com/movecopenhagen

Du kan også blive en del af Move Family, som varer to dage 13.-14. juli. Her gælder det om at lege sammen som familie, og få inspiration til hvordan man kan bevæge sig sammen og gennem bevægelse være med til at styrke relationerne internt i familien og til andre familier.

 Move Copenhagen har været udsolgt de sidste tre år, og billetslaget til festivalen i 2018 starter den 1. februar kl. 10:00.

Detaljer

Start:
12. juli 2018
Slut:
15. juli 2018
Pris:
DKK1795
Hjemmeside:
https://movecopenhagen.com

Arrangør

MOVE COPENHAGEN
Hjemmeside:
http://movecopenhagen.com/

Sted

SØNDER HOVED
REFSHALEVEJ 151 1432 + Google Map