Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

HAVEN

10. august 2018 - 11. august 2018

Begivenhed Navigation

Canadisk indierock, tysk industripunk, svensk skeletrock, californisk hiphop, amerikansk-ghanesisk soul og verdens ældste orkester på plakaten til anden omgang af Claus Meyers, Mikkel Borg-Bjergsøs samt Aaron Dessners og Bryce Dessners eksperimentelle festival, HAVEN, der finder sted 10. og 11. august 2018.

Sidste år cementerede HAVEN sig som en ny og anderledes aktør på det danske såvel som internationale festivalkort. På festivalpladsen på Refshaleøen spillede musikere som Iggy Pop, Bon Iver og Beach House, 110 forskellige slags øl blev serveret, og nogle af verdens førende kokke blev fløjet ind for at lave mad over bål. I et autoværksted ombygget til en klassisk bodega, stod islandske Ragnar Kjartansson og strippede, mens New York Times tog opstilling på hovedscenen for at filme en 360 graders video af The National-koncerten, der lukkede todages-festivalen med 20.000 besøgende. Nu kommer HAVEN igen:

Vi brugte første år på at lære os selv, pladsen og vores gæster at kende, og det var vores helt klare indtryk, at de besøgende var med på det syrede, mærkelige og udfordrende. Nu hvor vi kender rammerne, vil vi derfor forsøge at gå endnu længere med de kunstneriske eksperimenter, konstellationer og samarbejder, for at udfordre os selv og vores gæster – Sigurd Hartkorn Plaetner, talsmand, HAVEN

Detaljer

Start:
10. august 2018
Slut:
11. august 2018
Hjemmeside:
https://www.havenkbh.dk

Sted

SØNDER HOVED
REFSHALEVEJ 151 1432 + Google Map