EUROPA 12-26 SEP

I en manege og på fire scener udspiller EUROPA sig inspireret af entropi, Golden Voyager og Buster Keaton. En fortælling om Europa i alt sit blod og sin passion – med sine krige, religioner, sine fejl, flag, nederlag og sejre. Med sin kunst, råddenskab, opblomstring, nationalisme og sine væltede og rejste mure. Og alle sine mange gentagelser.

Europa er et fascinerende kontinent, der kæmper med sin identitet, sin fortid og sin fremtid. Det har ført til Europa. Et Europa i færd med at redefinere og genopfinde sig selv – eller et Europa i opløsning?

Der er involveret dansere, operasangere, høns og påfugle for at præsentere dette mangfoldige og fascinerende kontinent; Europa

Europa har premiere 12. september og spiller indtil 26. september.

Køb din billet her

Comments are closed.