HAVEN 10-11 AUGUST

HAVEN Festival er et kunstnerisk eksperiment mellem de fire entreprenante ildsjæle og venner, Aaron Dessner og Bryce Dessner (The National), Claus Meyer (Meyers) og bryggeren Mikkel Borg Bjergsø (Mikkeller). Beatbox Entertainment realiserer drømmene ved at skabe rammerne for mødet mellem de fire kunstarter.

“Vi ønsker at undersøge, hvordan vi kan krydse forskellige kunstneriske udtryk og give folk mulighed for at opdage nye smage, lyde og sanselige indtryk. Hver ingrediens i festivaloplevelsen er omhyggeligt udvalgt og håndplukket.” 

HAVEN er derfor både en avanceret ølfestival med international livemusik og en kunstfestival med internationale gæstekokke, ligesom det er en musikfestival, der finder sted midt i ét stort installationskunstværk skabt i samarbejde mellem bryggere, musikere, kokke og performancekunstnere fra hele verden.

Comments are closed.