REFSHALEØEN FÅR KREATIVT STREET FOOD MARKED FOR IVÆRKSÆTTERE

Initiativtageren bag Copenhagen Street Food på PapirØen, Jesper Møller, bygger nyt kreativt street food marked med plads til kreativt erhverv på Refshaleøen.

Så kan Refshaleøen glæde sig til street food og hygge på kajen. I 2018 får Refshaleøen i Købehavns havn et nyt udflugtsmål. Initiativtageren bag Danmarks første street food marked, Copenhagen Street Food, Jesper Møller, har nemlig skrevet under på en lejekontrakt med Refshaleøens Ejendomsselskab A/S. Området til det nye projekt dækker: Hallen kaldet Riggerloftet på1040 m2, 5000 m2 udeareal samt yderligere adgang til 4000 m2 fælles udeareal på Refshaleøen ved vandet.

Refshaleøen – miniby for iværksættere

Målet er at skabe et kreativt miljø på Refshaleøen. Her vil de besøgende opleve en smeltedigel af street food, kultur og entreprenørskab, som smelter sammen i en historisk industriel ramme, hvilket både skal appellere til lokale og turister. Denne ambition hilser Refshaleøens Ejendomsselskab velkommen.

“Vi arbejder målrettet på at åbne Refshaleøen op for københavnerne og gøre stedet til et kreativt byområde i København med en række varierende tilbud af høj kvalitet, så det på sigt både er attraktivt at bo, arbejde og komme på besøg på det tidligere værftsområde. Vi ser derfor frem til at samarbejde med initiativtageren bag Copenhagen Street Food om forsat at udvikle øen med henblik på at få skabt et stærkt miljø, der byder på gastronomi såvel som andre kreative og kulturelle oplevelser,” siger Christian Herskind, Administrerende direktør hos Refshaleøens Ejendomsselskab A/S.

“Vi oplever en kæmpe lejerinteresse for vort område og har da også måtte rykke lidt rundt på vore lejere og aktiviteter, for at skabe den fornødne plads”, supplerer Plan- og Udlejningschef Claus Hovmøller Jensen.

Farvel til PapirØen

Det bliver ikke Copenhagen Street Food, der rykker til Refshaleøen, men i stedet arbejdes der på et nyt koncept.

Det har været fire spændende år på PapirØen med Copenhagen Street Food, men nu skal der ske noget nyt. Vores vision om at skabe byliv og kulturelle oplevelser på PapirØen er opfyldt, så nu rykker vi teltpælene op til et nyt sted. Vi har hjulpet 31 selvstændige iværksættere i gang med at drive egen forretning, så missionen om at være en rugekasse for iværksættere er lykkes. Så nu skal vi skabe noget nyt,” siger Jesper Møller.

Der er således ikke tale om genplacering af Copenhagen Street Food. Men der arbejdes på at skabe et nyt og spændende udflugtsmål på Refshaleøen, hvor der stadig er plads til kreativ udfoldelse, events og lækre smagsoplevelser. Der arbejdes stadig på koncept og navn, så der kommer en officiel udmelding om dette på et senere tidspunkt.

Comments are closed.