Svejsehallen

Refshaleøens Ejendomsselskab udbyder nu 9.132 unikke kvadratmeter i B&W skibsværftets tidligere svejsehal. Bygningen er tidligere blevet anvendt som kulisseværksted for Det Kongelige Teater, og gennemgik derfor, efter oplæg fra arkitekt Dorte Mandrup, en omfattende renovering og ombygning i 2006/07. Resultatet er en bygning, der i dag fremstår i god stand med respekt for værftets oprindelige udtryk, og som bl.a. indbyder til en bred vifte af kreative og kulturelle anvendelser.

Refshaleøen er et område af København, der på sigt skal gennemgå en omfattende byudvikling, hvorfor lejemålet pt. er tidsbegrænset til medio 2027. I perioden frem imod en egentlig byudvikling er det Udlejers hensigt, at området skal gennemgå en identitets- og anvendelsesmæssig forandring fra nedlagt industri til kreativt byområde. Det er derfor vigtigt, at lejemålets anvendelse kan bidrage positivt til denne udvikling.

KLIK HER FOR LEJEPROSPEKT

Comments are closed.