MIKKELLER BAGHAVEN

Velkommen til Mikkellers helt egen legeplads!

Mikkeller Baghaven tjener som et sted for enhver form for begivenhed, som dit hjerte begærer. Eller man kan blot komme og hænge ud, slappe af og nyde en kold øl ved havet. En bar med 16 haner og en mission for at skubbe grænserne, byder de velkommen til at komme og ha’ det fedt! Mikkeller Baghaven er også hjemsted for et lagringprojekt. Kom og tjek deres samling af massive øltønder, der lagrer forskellige nye øl. Hvis du er heldig, kan du endda støde på en af ​​bryggerne. Måske endda få en smagsprøve?

Hvem ved, alt kan ske. Mikkeller Baghaven er i øjeblikket tilgængelig til booking af alle typer fester, smagsoplevelser og andre arrangementer

 

Mikkeller Baghaven

Refshalevej 169b

www.mikkellerbaghaven.dk

baghaven@mikkeller.dk

 

 

Comments are closed.