CPH OPEN 2016

Refshaleøens urbane miljø sætter rammen til den årlige skateboardkonkurrence CPH Open Skate Event. Efter Fælledparken, Nansensgade, og Enghaveplads besøger CHP Open Refshaleøen til kulminationen på Europas største skateboardbegivenhed. I 2015 blev der etableret en skatepark på 1000 kvm på et af de smukkeste og mest rå hjørner af Refshaleøen i forbindelse med konkurrencen. I år er CPH Open tilbage i skateparken og verdens bedste skatere gør det, som de er bedst til, mens entusiastiske tilskuere bidrager til den gode stemning.

CPH Open handler om at fejre skateboarding, men også om at eksponere København som en kulturhovedstad. Eventet fortæller en historie om en åben og aktiv by, hvor der er plads til alle. Det er intentionen at skubbe til grænserne for brugen af byens rum og alt hvad der bygges i forbindelse med konkurrencen bliver stående til glæde for byens unge. I den forstand rækker CPH Open langt ud over de fem dage konkurrencen varer, og er med til at udvikle byen og fremtidens danske skateboardtalenter.

Det foregår fredag d. 12. kl 19.00. Der er gratis entre og alle er velkommne!

Unknown-1

Comments are closed.