DISTORTION Ø

Refshaleøen er igen i år vært, når den københavnske gadefest Distortion kulminerer til Distortion Ø d. 3. og 4. juni. Den tilbagevendende festival fejrer den nationale og internationale klubkultur, gadelivet og kunsten i det offentlige rum. I den anledning vil Distortion Ø forvandle Reshaleøen til et virvar af scener, med alt fra en gammel fiskekutter til en stor containerborg, et gamer-telt, en biograf-bus og mange flere skæve inputs.

Distortion Ø har i det hele taget skruet et tætpakket og ambitiøst program sammen med markante artister, festkuratorer og 9 scener svøbt i visuelle og musikalske udtryk på Refshaleøen og Langelinie. Under Distortion Ø kan gæster blandt andre lytte til Dixon – verdens bedste DJ kåret af Resident Advisor tre år i træk og opleve kunstnere som Empress of, Gilli, svenske Yung Lean og den århusianske Emil Stabil.

Som et nyt initiativ i år foregår en del af festen også på Langelinie Pavillonen, lige ved siden af Den Lille Havfrue. En båd-shuttle vil forene de to festivalområder, så det er muligt for gæster at pendle af søvejen, og feste på begge sider af vandet akkompagneret af lys-installationer i sommernatten.

 

Comments are closed.