MIKKELLER

Mikkeller gør klar til at åbne en fadlagringshal med bar og spisested på Refshaleøen. Fra den 23. juni kan øl-elskere nyde en ’kold’ i det fri med udsigt til den lille havfrue. Eller gå inden døre og snuse duften til sig fra rækker af Mikkeller-øl på solide træfade. De danske mikrobryggere rykker nemlig ud på Refshaleøen.

“Vi er virkelig begejstrede over at have fået fingrene i dette sted, som har en helt særlig atmosfære og er perfekt til formålet og vores forretning”, forklarer daglig leder i Mikkeller, Jacob Alsing. Grunden skal huse Mikkellers bar og spisested med en uhøjtidelig stemning, men først og fremmest får den en vigtig praktisk funktion for bryggeriet, da det skal indrettes som fadlagringhal.

“En del af Mikkellers succes skyldes fadlagring. Og ambitionen med det nye sted er helt praktisk at opbevare fadene med øl, og så glæder vi os til at vise noget af fadlagringsprocessen frem og lade folk smage fadlagret øl. Samtidig kommer træfadene til at fungere som et stemningsfyldt bagtæppe for vores bar og spisested,” fortæller Alsing, som ser frem til at fejre indflytningen på øen med en stor fest Sankt Hans aften.

Koelschip

Koelschip

Comments are closed.