254 kvadratmeter unikt lejemål

Unik lejemål på 254 nettokvadratmeter i tidligere transformatorstation på Refshaleøen. Bygningen består af to højloftede rum, hvorfra store kobberspoler i årtier producerede el til det nu nedlagte Burmeister & Wain skibsværft samt af et arbejdsrum med nedgang til højloftet kælder. Bygningen er nedslidt og trænger til omfattende istandsættelse før bygningens potentiale kan forløses, og tidligere indhentede tilbud anslår, at det vil koste ca. 165.000,00 kr. ex moms at etablere el, vand og kloak i bygningen.

Refshaleøen er et område af København der på sigt skal gennemgå en omfattende byudvikling, hvorfor lejemålet pt. er tidsbegrænset indtil ultimo 2020. I perioden frem imod en egentlig byudvikling er det Udlejers hensigt, at området skal gennemgå en identitets- og anvendelsesmæssig forandring fra nedlagt industri til kreativt byområde. Det er derfor vigtigt, at bygningens anvendelse kan bidrage positivt  til denne udvikling, herunder gennem en tilhørende udadrettet aktivitet fx med salg eller fremvisning af egne fremstillede produkter.

KLIK HER FOR PRISER OG VILKÅR

 

Comments are closed.