NY SKATEPARK PÅ MINEFELTET

En 40 år gammel dobbeltdækker bus har kørt Europa tyndt for at bygge skatespots, til slut endte den på Refshaleøen, hvor man på bare 14 dage har bygget en helt ny skatepark. Den nye skatepark blev konstrueret til festivalen ’Copenhagen Skateboard Open’, som bragte verdens bedste skatere til byen. Det har betydet at København nu har en helt ny skatepark på “Minefeltet” hvor der blandt andet afholdes Distortion Ø. 

Det her projekt er indbegrebet af DIY, også endda i lovlig form. Jeg fik idéen om et nyt skatespot med Københavns bedste udsigt. Et fantastisk sted som er med til at vise endnu en side af København.  Det hele er kommet op at stå på 6 måneder, alle parter har vist en kæmpe velvilje for at realisere projektet.  William Frederiksen, leder af Copenhagen Skatepark 

Bag projektet står Copenhagen Skatepark. Betongiganten Unicon har doneret betonen og Refshaleøens Ejendomsselskab har stillet arealet til rådighed. Anlægget kan frit benyttes under eget ansvar

SKATEPARK WEBSITE-1-2

Fotograf: Maksim Kalanep

SKATEPARK WEBSITE-3

Fotograf: Maksim Kalanep

SKATEPARK WEBSITE-4

Fotograf: Maksim Kalanep

Comments are closed.