MOVE COPENHAGEN 2015

Move Copenhagen indtager 26-28 juni Refshaleøen for 3. gang. Move er en bevægelsesfestival, som har til formål at fremme alsidig, legepræget og kreativ fysisk bevægelse. Festivalen vil således over tre dage være vært for op mod 100 workshops indenfor klatring, slackline, dans, akroyoga, yoga, parkour, hula hooping, capoeira, kampsport, tai chi, cyr wheel og meget mere.

Vi henvender os til alle målgrupper. Unge, gamle, mænd og kvinder uanset etnicitet eller socialt samfundslag. Det eneste man skal have er en interesse for at bevæge sin krop. Vores primære målgruppe er enhver som måtte have interesse i at bevæge sig alsidigt. Vi stiller ingen forudsætningskrav, og der vil være workshops for alle niveauer – fra grønne nybegyndere til den absolutte elite.

“Move Copenhagen er allerede et kendt navn i bevægelsesmiljøerne både i Danmark og i Europa. Det er noget, som folk taler om og gerne vil forbindes med. Den tendens er vi meget stolte over, og vi vil gerne have ordet spredt endnu bredere. Vi ønsker at Move Copenhagen bliver en metropol for et internationalt samarbejde mellem bevægelsesentusiaster, bevægelsesmiljøer, foreninger og klubber, instruktører og udøvere.” – Andreas Tang-Brock, grundlægger af Move Copenhagen
MOVE FLYER 2015-2

Comments are closed.