ARKITEKTKONKURRENCE PÅ REFSHALEØEN

Vil du være med til at designe fremtidens æstetiske energikraftværker som kan gøre byen til et bedre sted at leve?

I 2014 er Danmark vært for den store internationale Kunst-, arkitektur-, og energikonkurrence Land Art Generator Initiative (LAGI). LAGI 2014 inviterer tværdisciplinære teams til at designe arkitektoniske, large-scale skulpturer, der kan producere vedvarende energi. LAGI har tidligere været afholdt i Dubai/Abu Dhabi (2010) og i New York City (2012).

Design-sitet for 2014 er Refshaleøen og ideerne vil blive bedømt at en interdisciplinær og international jury, der blandt andet inkluderer: Connie Hedegaard, Kent Martinussen, Lars Aagaard, Else Marie Bukdahl, Stadsarkitekt Tina Saaby, Jason F. McLennan og mange flere.
De bedste bud bliver vist i en stor udstilling og udkommer i en flot publikation.

På onsdag får du mulighed for at møde de to Founders & Directors of LAGI, som vil komme fra USA og præsentere deres projekt, og fortælle hvad du skal gøre for at deltage i næste års konkurrence.

Det foregår på Arkitektskolen i København, aud. 2, den 27. november kl. 15.

http://landartgenerator.org/competition2014.html

Invitation_LAGIpresentation

Comments are closed.